• Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB

Symbol: 9788389184313
Autor praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo Format-AB
Stron 192
Rok wydania 2010
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
38.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 12 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184313

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia