Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Symbol: 9788389184375
Dostępność: 56 szt.
56.79
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
300
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788389184375

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Parametry:
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
300
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: