• Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Symbol: 9788389184375
Autor pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo Format-AB
Stron 300
Rok wydania 2012
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
57.70
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 16 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184375

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia