-
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Symbol:
9788302149764
73.74
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 69 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302149764 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.