-
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Symbol:
9788302147371
63.14
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 51 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302147371 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.