-
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
![Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2](/images/rb343/478000-479000/Technol-zywnosci-cz-3-Technologie-kierunkowe-T2_%5B478241%5D_480.jpg)
![Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2](/images/rb343/478000-479000/Technol-zywnosci-cz-3-Technologie-kierunkowe-T2_%5B478241%5D_480.jpg)
Symbol:
9788389184375
57.70
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184375 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.