Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1

Symbol: 9788389184368
Dostępność: 15 szt.
59.06 zł Brutto
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99 zł Brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł Brutto
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 12.99 zł Brutto
  • Kurier DPD 14.99 zł Brutto
  • Kurier INPOST 14.99 zł Brutto
  • Kurier DPD Pobranie 19.99 zł Brutto
Więcej o produkcie
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
336
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788389184368
Wyd. FORMAT-AB
Parametry:
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
336
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.