Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Symbol: 9788302147371
Dostępność: 100 szt.
62.15
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
288
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302147371

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.

Parametry:
Autor:
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
288
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: