-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-IV-Wyposazenie_%5B477787%5D_480.jpg)
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-IV-Wyposazenie_%5B477787%5D_480.jpg)
Symbol:
9788389184726
37.54
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184726 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.