• Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Symbol: 9788389184771
Autor A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
Wydawnictwo Format-AB
Stron 372
Rok wydania 2017
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5x1,7 cm
47.93
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 6 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184771

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia