• Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Symbol: 9788389184726
Autor Anna Derbis, Lidia Linka
Wydawnictwo Format-AB
Stron 248
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
38.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 5 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184726

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.  

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia