-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-III_%5B477826%5D_480.jpg)
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-III_%5B477826%5D_480.jpg)
Symbol:
9788389184689
37.54
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184689 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.