-
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Symbol:
9788302150388
49.82
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 67 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302150388 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.