• Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Symbol: 9788389184689
Autor Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
Wydawnictwo Format-AB
Stron 320
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
38.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 13 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184689

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia