-
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Symbol:
9788302173714
63.14
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 44 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302173714 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.