Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne

Dostępność: 1 szt.
69.39
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Magdalena Kaźmierczak
Stron:
96
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
2
Waga
0.178 kg
EAN:
9788302173714

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.

Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Parametry:
Autor:
Magdalena Kaźmierczak
Stron:
96
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
2
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: