Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej

Dostępność: 6 szt.
73.81
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Anna Kmiołek-Gizara
Stron:
168
Rok wydania:
2017
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Waga
0.246 kg
EAN:
9788302167812

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodzie . Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja koncentruje się na takich efektach kształcenia jak: racjonalne gospodarowanie surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi.
Dla przyszłych kucharzy i techników żywienia bardzo przydatne będą wzory dokumentacji zgodnej z systemem HACCP stosowanej w zakładach gastronomicznych. Atutem publikacji jest też bogaty materiał uzupełniający, którego znajomość będzie pomocna podczas egzaminu praktycznego.
Rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień i prezentują oznaczenia stosowane w gastronomii.
Parametry:
Autor:
Anna Kmiołek-Gizara
Stron:
168
Rok wydania:
2017
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: