Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Dostępność: 6 szt.
90.61
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Anna Kmiołek
Stron:
152
Rok wydania:
2022
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Data wydania:
2022-10-21
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
5
Waga
0.244 kg
EAN:
9788302135934

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Parametry:
Autor:
Anna Kmiołek
Stron:
152
Rok wydania:
2022
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Data wydania:
2022-10-21
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: