Brak towaru

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

Symbol: 9788302152580
Dostępność: 0 szt.
62.15
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
256
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302152580

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12
Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka. Dokładne schematy i przystępne wyjaśnienia ułatwiają zrozumienie skomplikowanej tematyki biochemicznej.
Podkreśla znaczenie właściwego odżywiania się i przestrzega przed często popełnianymi w tym zakresie błędami. Publikacja omawia układ pokarmowy i metabolizm poszczególnych składników żywnościowych. Następnie wprowadza w zagadnienia gospodarki energetycznej organizmu, związanym z nią zapotrzebowaniem na poszczególne składniki oraz normami żywieniowymi. Podręcznik odwołuje się do najnowszych zaleceń dietetyków.
Treść urozmaica bogaty materiał zdjęciowy. Pytania i polecenia pomagają samodzielnie sprawdzić poziom opanowanej wiedzy.

Parametry:
Autor:
Dorota Czerwińska
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
256
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: