-
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
![Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP](/images/rb343/478000-479000/Zasady-zywienia-czlowieka-w-2013-WSiP_%5B478219%5D_480.jpg)
![Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP](/images/rb343/478000-479000/Zasady-zywienia-czlowieka-w-2013-WSiP_%5B478219%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302134814
81.13
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302134814 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.