Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Symbol: 9788302134814
Dostępność: 6 szt.
79.85
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
304
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302134814

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Parametry:
Autor:
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
304
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: