-
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
![Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr](/images/rb343/477000-478000/Organizacja-zywienia-i-uslug-gastr-TG-16-cz-2-podr_%5B477434%5D_480.jpg)
![Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr](/images/rb343/477000-478000/Organizacja-zywienia-i-uslug-gastr-TG-16-cz-2-podr_%5B477434%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302181948
80.88
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302181948 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych
w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.