-
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
![Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA](/images/rb343/478000-479000/Obsluga-kelnerska-Podr-cz-1-REA_%5B478091%5D_480.jpg)
![Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA](/images/rb343/478000-479000/Obsluga-kelnerska-Podr-cz-1-REA_%5B478091%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302147159
68.38
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302147159 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.