-
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Symbol:
9788302147357
69.48
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 100 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302147357 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.