• Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

Symbol: 9788302147357
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo WSiP
Stron 280
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
69.48
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788302147357

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia