-
BHP w branży gastronomicznej WSiP
![BHP w branży gastronomicznej WSiP BHP w branży gastronomicznej WSiP](/images/rb343/477000-478000/BHP-w-branzy-gastronomicznej-WSiP_%5B477827%5D_480.jpg)
![BHP w branży gastronomicznej WSiP BHP w branży gastronomicznej WSiP](/images/rb343/477000-478000/BHP-w-branzy-gastronomicznej-WSiP_%5B477827%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302157400
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302157400 |
Zostaw telefon |
Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia szkodliwość poszczególnych grup mikroorganizmów. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczegółowo omawia zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, w tym przedstawia wnikliwą charakterystykę zagrożeń biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego układu zakładu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie całego procesu technologicznego w zakładzie gastronomicznym. Publikacja kładzie także nacisk na przepisy przeciwpożarowe i proekologiczne nastawienie w działalności zakładów gastronomicznych.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.