-
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15 Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-I-T-15_%5B477805%5D_480.jpg)
![Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15 Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15](/images/rb343/477000-478000/Zywienie-i-uslugi-gastronomiczne-cz-I-T-15_%5B477805%5D_480.jpg)
Symbol:
9788389184719
37.16
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788389184719 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.