Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Symbol: 9788389184771
Dostępność: 13 szt.
47.17
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
372
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5x1,7 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788389184771
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Parametry:
Autor:
A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
372
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5x1,7 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: