Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Symbol: 9788389184726
Dostępność: 48 szt.
37.54
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Anna Derbis, Lidia Linka
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
248
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788389184726

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.  

Parametry:
Autor:
Anna Derbis, Lidia Linka
Wydawnictwo:
Format-AB
Stron:
248
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: