Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Zeszyt GASTROnomiczny Zbiór zadań praktycznych Kwalifikacja HGT.12. Część 1
Symbol:
Dostępność:
6
szt.
Cena:55.89
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Stron:
296
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24
Data wydania:
2024-09-18
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Waga
0.41 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788302219023
Zeszyt GASTROnomiczny Zbiór zadań praktycznych.
Kwalifikacja HGT.12. Zeszyt ćwiczeń do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 1
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy.
Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej.
Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań - od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach - dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.
Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).
Parametry:
Autor:
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Stron:
296
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24
Data wydania:
2024-09-18
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.