-
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
![Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1](/images/rb343/476000-477000/Zeszyt-GASTROnomiczny-HGT-12-cz-1_%5B476432%5D_480.jpg)
![Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1](/images/rb343/476000-477000/Zeszyt-GASTROnomiczny-HGT-12-cz-1_%5B476432%5D_480.jpg)
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302219023 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej.
Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.