Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne
Symbol:
Dostępność:
1
szt.
Cena:66.73
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Magdalena Kaźmierczak
Stron:
96
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
2
Waga
0.178 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788302173714
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.
Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.
Parametry:
Autor:
Magdalena Kaźmierczak
Stron:
96
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
2
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.