Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165920

Dostępność: 6 szt.
69.39
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Dorota Czerwińska
Stron:
232
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
4
Waga
0.356 kg
EAN:
9788302150449

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Parametry:
Autor:
Dorota Czerwińska
Stron:
232
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
4
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: