Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.

Dostępność: 6 szt.
81.22
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek
Stron:
248
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
5
Waga
0.378 kg
EAN:
9788302136344

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Parametry:
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek
Stron:
248
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: