-
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA
![Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA](/images/rb343/478000-479000/Uslugi-zywieniowe-w-hotel-Hotelarstwo-T-4-REA_%5B478087%5D_480.jpg)
![Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA](/images/rb343/478000-479000/Uslugi-zywieniowe-w-hotel-Hotelarstwo-T-4-REA_%5B478087%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302147043
52.63
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302147043 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.