• Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Symbol: 9788302136344
Autor Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo WSiP
Stron 247
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
73.74
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Odbiór osobisty 0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier DPD 14.99
Kurier INPOST 14.99
Kurier DPD Pobranie 19.99
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788302136344

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia