-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
![Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP](/images/rb343/478000-479000/Podstawy-hotelarstwa-i-uslugi-dodatkowe-WSiP_%5B478151%5D_480.jpg)
![Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP](/images/rb343/478000-479000/Podstawy-hotelarstwa-i-uslugi-dodatkowe-WSiP_%5B478151%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302136320
78.96
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302136320 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.