Brak towaru

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

Symbol: 9788302150432
Dostępność: 0 szt.
59.89
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grze
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
480
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788302150432
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Parametry:
Autor:
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grze
Wydawnictwo:
WSiP
Stron:
480
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: