-
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
![Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2 Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2](/images/rb343/477000-478000/Organizacja-pracy-w-hotelarstwie-Kwal-T-12-cz-2_%5B477922%5D_480.jpg)
![Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2 Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2](/images/rb343/477000-478000/Organizacja-pracy-w-hotelarstwie-Kwal-T-12-cz-2_%5B477922%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302150432
60.85
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302150432 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.