Ekonomia na talerzu

Dostępność: 9 szt.
40.36
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Chang Ha-Joon, Aleksandra Paszkowska
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Krytyki Politycznej
Stron:
320
Rok wydania:
2023
Oprawa:
broszurowa
Waga
0.15 kg
EAN:
9788367075770

To nie jest książka o "ekonomii jedzenia", ani książka zestawiająca ekonomię i żywność. To książka o globalizacji, zmianach klimatycznych, migracji, niedostatku, automatyzacji i wielu innych istotnych tematach podanych w lekkostrawnej formie.

Ha-Joon Chang w inteligentny i zabawny sposób łączy opowieści o kuchni i jedzeniu z ekonomią tak, by ambitne idee ekonomiczne stały się nie tylko zjadliwe, ale nawet smaczne.

Parametry:
Autor:
Chang Ha-Joon, Aleksandra Paszkowska
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Krytyki Politycznej
Stron:
320
Rok wydania:
2023
Oprawa:
broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: