Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
„Zioła, ziółka i... Baziółka" to niezwykła książka pełna wyrafinowanych zdjęć i sprawdzonych przypisów na 103 potrawy z użyciem ziół Baziółka. Znajdziecie w niej kompleksową wiedzę z zakresu wykorzystania ziół i mikroliści w kuchni, informacje o ich właściwościach odżywczych, a także ciekawostki zdrowotne i podpowiedzi znanych kucharzy i botaników, modyfikacje tradycyjnych receptur, tipy zero waste i wersje wege dla entuzjastów kuchni roślinnej.
„Zioła, ziółka i... Baziółka" to propozycje szybkich w przygotowaniu śniadań, dań obiadowych, od święta, a także prostych posiłków do przyrządzania z dziećmi. Do tego sprawdzone pomysły na wypieki z zastosowaniem ziół, a nawet zdrowy fast food i dania grillowe. Jeszcze tyle aromatycznych przepisów nie znalazło się w jednej książce kulinarnej!
„Zioła, ziółka i... Baziółka" to:
- porady kulinarne Tomasza Jakubiaka, kucharza i osobowości telewizyjnej,
- przepisy i podpowiedzi Katarzyny Gubały, ekoosobowości i wege diet coacha,
- ciekawostki i praktyczne informacje Michała Mazika, kreatywnego ogrodnika i pasjonata ziołolecznictwa.
„Zioła, ziółka i... Baziółka" to bogate źródło informacji i ciekawostek o najpopularniejszych ziołach i ich dobroczynnym wpływie na nasz organizm. Ta wyjątkowa publikacja powstała w duchu poszanowania natury, z ekologicznym podejściem i w nurcie zero waste. W książce znalazły się porady na wykorzystanie świeżych ziół i mikroliści, pomysły pielęgnacyjne i wskazówki zdrowotne.
Parametry:
Autor:
Katarzyna Gubała, Tomasz Jakubiak, Michał Mazik
Stron:
240
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Format:
19,5x24,5
Data wydania:
2024-11-12
Status:
JEST
Wydawca:
Prószyński Media
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.