Zdrowie w smaku.Niezwykłe dania ze zwykłych roślin

Dostępność: 100 szt.
46.42
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Grażyna i Jarosław Uścińscy
Wydawnictwo:
REA
Stron:
440
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x25,5 cm
Waga
0.15 kg
EAN:
9788379931613
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin,
do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw.
Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni,
ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm.
Dowiemy się, w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać
ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów,
czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki.
Parametry:
Autor:
Grażyna i Jarosław Uścińscy
Wydawnictwo:
REA
Stron:
440
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x25,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: