Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne

Dostępność: 6 szt.
89.40
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,Beata Przygoda, Beata Sińska,Halina Turlejska
Stron:
336
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-05-18
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
7
Waga
0.564 kg
EAN:
9788302134814

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji.
Parametry:
Autor:
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,Beata Przygoda, Beata Sińska,Halina Turlejska
Stron:
336
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-05-18
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
7
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: