Wszyscy jedzą naleśniki. Książka z przepisami

Dostępność: 6 szt.
23.66
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Stron:
52
Rok wydania:
2019
Oprawa:
twarda
Format:
20x22
Data wydania:
2019-05-15
Status:
JEST
Wydawca:
Druganoga
Wydanie:
1
Waga
0.35 kg
EAN:
9788393388622

Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na mąkę, czy łatwo jest wydoić krowę oraz skąd się bierze masło. Poznacie przepisy na naleśniki z całego świata i przekonacie się, że WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI.
Smacznego!
Parametry:
Autor:
Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Stron:
52
Rok wydania:
2019
Oprawa:
twarda
Format:
20x22
Data wydania:
2019-05-15
Status:
JEST
Wydawca:
Druganoga
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: