-
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
8.54
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 15 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788380380851 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.