Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno!
To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom - tym znanym od lat, jak marchewka, papryka czy ziemniaki, i tym mniej popularnym, egzotycznym - jak fenkuł, okra czy kolokazja, ale dostępnym dziś także w naszych sklepach.
W tej bogatej w smaki klasycznej książce kucharskiej znajdziesz ponad 250 oryginalnych przepisów na dania wegetariańskie z całego świata - od kuchni śródziemnomorskiej przez przepisy rodem z Karaibów, Ameryki Południowej i Orientu aż po niezwykłe dania północnoafrykańskie. Południowoamerykańska zupa z awokado lub turecka z soczewicy, grecka sałatka horiatiki, bataty z ananasem po hawajsku... brzmi pysznie, a smakuje jeszcze lepiej.
Arto der Haroutunian podpowie ci, jak bazując na warzywach, strączkach, ziołach, nasionach i orzechach, jeść zdrowo, kolorowo i różnorodnie.
Parametry:
Autor:
Arto Der Haroutunian
Stron:
288
Rok wydania:
2025
Oprawa:
Miękka
Format:
16,2x23,2
Data wydania:
2025-06-26
Status:
Nowość
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.