-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
![Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP](/images/rb343/478000-479000/Uslugi-zywieniowe-w-hotelarstwie-NPP-WSiP_%5B478195%5D_480.jpg)
![Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP](/images/rb343/478000-479000/Uslugi-zywieniowe-w-hotelarstwie-NPP-WSiP_%5B478195%5D_480.jpg)
Symbol:
9788302136344
73.74
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788302136344 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.