-
Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy
Symbol:
22.62
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | 21 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788370737665 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.