Tradycje kulinarne japonii

Dostępność: 21 szt.
24.24
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
176
Rok wydania:
2006
Oprawa:
Miękka
Format:
12,5x19,5
Data wydania:
2024-06-18
Status:
Nowość
Wydawca:
HANAMI
Waga
0.264 kg
EAN:
9788360740002

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Parametry:
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
176
Rok wydania:
2006
Oprawa:
Miękka
Format:
12,5x19,5
Data wydania:
2024-06-18
Status:
Nowość
Wydawca:
HANAMI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: