Tradycje kulinarne Danii

Dostępność: 6 szt.
62.15
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
216
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2024-06-18
Status:
Nowość
Wydawca:
HANAMI
Waga
0.604 kg
EAN:
9788367799041

Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.

Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.

Parametry:
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
216
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2024-06-18
Status:
Nowość
Wydawca:
HANAMI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: