-
Tradycje kulinarne Danii
![Tradycje kulinarne Danii Tradycje kulinarne Danii](/images/rb343/482000-483000/Tradycje-kulinarne-Danii_%5B482839%5D_480.jpg)
![Tradycje kulinarne Danii Tradycje kulinarne Danii](/images/rb343/482000-483000/Tradycje-kulinarne-Danii_%5B482839%5D_480.jpg)
Symbol:
62.15
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.604 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 9788367799041 |
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Zostaw telefon |
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.
Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.