Toksykologia żywności

Dostępność: 21 szt.
20.90
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Stefan Ball
Stron:
144
Rok wydania:
1998
Oprawa:
Miękka
Format:
14,4x20,5
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Wydanie:
1
Waga
0.186 kg
EAN:
9788387340551

Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw, na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Parametry:
Autor:
Stefan Ball
Stron:
144
Rok wydania:
1998
Oprawa:
Miękka
Format:
14,4x20,5
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: