Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
Symbol:
Dostępność:
21
szt.
Cena:86.62
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
Odbiór osobisty0
DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy7.99
Paczkomaty InPost12.99
Kurier DPD14.99
Kurier INPOST14.99
Kurier DPD Pobranie19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Stron:
572
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
16,8x24,2
Data wydania:
2020-10-08
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Waga
0.81 kg
Kod kreskowy:
EAN:
9788302183102
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2, po podstawówce, szkoła branżowa I stopnia - opis produktu:
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Parametry:
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Stron:
572
Rok wydania:
2019
Oprawa:
Miękka
Format:
16,8x24,2
Data wydania:
2020-10-08
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.